Rejser til Cuba

Lige fra man rejser til Cuba første gang, undres og glædes man over den helt utrolige stemning, der straks møder én. Uanset om man er til caribiske kridhvide badestrande, Havanas gamle koloniale bygninger eller en ø-rundtur, har Cuba utroligt meget at byde på og er altid et besøg værd. Cuba er en storslået oplevelse for alle sanser.

I 1492 gik Christopher Columbus i land i Cuba. Han skrev følgende ord i skibets logbog ”denne ø er det smukkeste, et menneske nogensinde har beskuet” - Velkommen til Svane Rejsers Cuba. Vi har Danmarks største udbud af rejser til Cuba med eget kontor i Havana og er specialister i bl.a. rejser til Cuba.

 

Rejser til Cuba

Læs mere om vores tilbud på rejser til Cuba herunder:

 

Svane Rejser tilbyder mange forskellige rundrejser i Cuba til nogle helt utrolige priser. Vi har både rundrejser med dansk, skandinavisk og engelsktalende guider, samt individuelle rejser som kan sammensættes helt efter jeres ønske.

Svane Rejsers verden - Velkommen til Cuba.

Her finder du et udvalg af vores tilbuds rejser til Cuba. Vi tilbyder startpakker eller komplette færdige rejser, kør selv ferie, rundrejser med og uden rejseleder, privat indkvartering og meget mere. Der kan ofte være en del penge at spare ved at rejse fra Hamborg

Vi tilbyder også udflugter i Cuba under dit ophold her. Tag med på fx dagsture til Viñales eller samme tur med en overnatning. Hvis du ikke har tid til at se dette område er en udflugt en god idé. Vi tilbyder også udflugter og færdige ture i Havana og Trinidad.

Her kan I finde praktisk og nyttig rejse information om Cuba med oplysning om flyafgange, vejrtabel, vejrsatellit, visumregler, valutaforhold, buskøreplaner og meget mere.


Tag med på et fabelagtigt krydstogt 7 nætter rundt om det meste af Cuba med en afstikker til Jamaica.

Få prisoverslag eller specifikt tilbud

Hvis du ønsker at modtage et gennemarbejdet tilbud med forhåndsreserverede pladser
- ganske uforpligtende naturligvis - så send os en detaljeret forespørgsel.

klik her og send en forespørgsel

Rejser til Cuba - Caribiens perle. 

Cayo Blanco.JPG


Cuba var kronen i den spanske juvel og har stadig mange charmerende koloniale småbyer. På trods af økonomisk krise gennem årtier er cubanerne utrolig livsglade og venlige. De er bestemt i besøg værd. Cuba er et fattigt land, men her er stort set ingen kriminalitet, så Svane Rejser kan virkelig anbefale en rejse til Cuba.Kilometervis af Caribiske strande

I Cuba er der utallige muligheder for at finde fint hvidt strandsand og azurblåt hav. En af øens mest berømte og bedste strande er den næsten 20 kilometer lange strand i Varadero. Her er dog temmelig turistet, men ser man bort fra dette er en smuk strand, hvor man kan slappe af, eller hvor man kan give sig i kast med nogle af de mange vandsportsaktiviteter.


 

Strandene ved Havanna Man kan ikke komme udenom Havanna, og ca. 20 kilometer nord for byen findes der en rigtig fin strand, som hedder Playas del Este. Den nemmeste vej hertil er med taxa eller med de røde busser. Busserne afgår blandt andet fra Habana Libre, Central Park og Habana Vieja.Hemmingway, Fidel Castro, Ché Guevara og alle de andre

Cuba er en rejse tilbage i tiden. Ikke meget er forandret siden Fidel Castro overtog styret for fem årtier siden. De maleriske koloniale bygninger i Havanna og de kulørte store Cadillacs taler fra starten til alle sanser. Som Columbus skrev: "denne ø er det smukkeste et menneske nogensinde har beskuet." Cuba summer af musik, dans og smil. Livsglæden vibrerer i gaderne og reflekteres i det blå vand. På vejene mødes det gamle og det nye og blandes på en helt speciel måde, der gør Cuba helt unik.Unikt krydstogt rundt om Cuba.

Nu kan du endelig besøge Cuba på en krydstogtsrejse. I mange år har det nærmest været utænkeligt grundet den amerikanske blokade, men nu har det første luksusskib meldt sin ankomst. Skibet afgår fra Havana hver mandag i højsæsonen 16/12 til 24/3. Turen varer 7 nætter/8 dage. Det er en utrolig komfortabel rejsemåde rundt om Cuba og er også oplagt for børnefamilier. Turen kan med fordel kombineres med både kultur og strand i Cuba.Oplev en ægte cubansk middag på paladar

Selvom man kan få glimrende mad på de statsejede restauranter, så bør man ikke gå glip af at spise på en af de lokale paladares. De bliver drevet af lokale cubanere og spisestederne ligger som regel i private hjem, så du kan kombinere et velsmagende måltid med autentisk cubansk stemning.

Viñales.JPG

Kontakt Svane Rejser

Kontakt os på telefonen og få en rejsesnak eller aftal et møde med en af vores erfarne rejsespecialister:

Ring 35 35 53 45 eller 75 12 12 75

 

Åbningstider

Mandag - Torsdag Kl. 09:00-17:00
Fredag                Kl. 09:00-16:30

 

Få et tilbud 

Børsen Gazelle 2014.pngTilmeld dig Svanerejser´s nyhedsbrev

Modtag gode tilbud og nyheder en gang om måneden.

Single Rejser
Svane Rejsers nyhedsbrev
Din E-mail:

 

AA-Aproval - 100 Dansk - 100 Sikkerhed

Vi støtter Dyreværnet

Stærk Kreditrating 

Vi har en stærk økonomi og en høj kreditværdighed.

Tripple A lille.bmp                                                                                                                                                                                                                                          

Læs mere om kreditrating her >

 Orangutang 2016

Svane Rejser  |  Bagsværd Torv 8  |  DK-2880 Bagsværd  |  +45 35 35 53 45  |  +45 75 12 12 75  |  svane@svanerejser.dk